Neem contact op

Vind hier alle adressen en contactgegevens van onze locaties

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Onze gemiddelde reactiesnelheid is per telefoon direct, per e-mail binnen 24 uur en via het contactformulier binnen 48 uur. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00

zaterdag en zondag gesloten

Bezoekadres

Hermalen 7

5481 XX Schijndel

Nederland

Postadres

Postbus 12

5480 AA Schijndel

Legal

KVK nr 17140690

BTW nr 811319398

Den Ouden Groep

Den Ouden Groep

Familiebedrijf Den Ouden is er voor volgende generaties. Met het slim en veilig inrichten van de openbare ruimte, met circulaire producten en met totaaloplossingen voor een gezonde bodem, geven we de leefomgeving duurzamer door aan de volgende generatie.

Den Ouden Infra

Den Ouden Infra

Met stedelijke herinrichting, civiele betonbouw, de aanleg van betonwegen en landschapsinrichting creëren we een leefbare openbare ruimte voor de generatie van morgen.

Den Ouden Bodac

Den Ouden Bodac

Met het opsporen en veiligstellen van oorlogsresten en archeologische waarden creëren we een beheersbare openbare ruimte voor de generatie van morgen.

Den Ouden BraBob

Den Ouden BraBob

Onafhankelijk kennispartner in het kwalificeren en duurzaam hergebruiken van partijen grond, zand, baggerspecie en granulaten.

Den Ouden Organic

Den Ouden Organic

Verwerkt groene reststromen tot 100% circulaire oplossingen voor de potgrond- en substraatsector, de land- en tuinbouw, de openbare ruimte en de energiesector.

Den Ouden Ferm O Feed

Den Ouden Ferm O Feed

Expert in het ontwikkelen van organische totaaloplossingen voor gezonde bodem en planten. Organic Matters!

Den Ouden PHC

Den Ouden PHC

We grow soil. Expert op het gebied van bodembiologie, mycorrhiza's, bacteriën en schimmels. Productie en wereldwijde distributie van vaste en vloeibare organische meststoffen voor gezonde bodem en planten.

Den Ouden GrowSolutions

Den Ouden GrowSolutions

GrowSolutions is een one-stop-shop waar men voor alle diensten, expertise en product(toepassing) wat betreft bodemverbetering terecht kan bij één aanspreekpunt.

Let op! Per 19 juli hebben wij nieuwe telefoonnummers. Kijk op onze contactpagina.

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Francais