3e generatie

Familiebedrijf Den Ouden

Wij zijn er voor volgende generaties.

Bedrijfsfilm
Soil
Concrete
Bio-based

Wij zijn Den Ouden Groep, een familiebedrijf uit Schijndel dat in 1948 is opgericht. De derde generatie Den Oudens is inmiddels aan het roer. Dit zijn zeven neven, de kleinzoons van oprichters Tein en An den Ouden. Door de jaren heen is het bedrijf enorm gegroeid: van lokaal loonwerkersbedrijf tot een internationale speler met uiteenlopende specialismes. Maar al die tijd is onze missie hetzelfde gebleven: de leefomgeving beter doorgeven aan de volgende generatie. Wie is familiebedrijf Den Ouden?

raff en figo

Purpose, visie en missie

Purpose

Wij zijn er voor volgende generaties.

Visie

We leven in een wereld waarin de bodem veel te verduren heeft. Van droogte tot wateroverlast, van verstening tot verarming en van vervuiling tot verkeersbelasting. Wij spelen in op de ontwikkelingen van de waarbij de leefomgeving weer leefbaarder wordt. 

Missie

Als familiebedrijf willen we ervoor zorgen dat na ons nog diverse generaties prettig en veilig kunnen wonen en werken, voldoende en gezond voedsel kunnen eten en kunnen ontspannen in hun leefomgeving. Ons doel is daarom om de leefomgeving duurzamer door te geven aan de volgende generatie. Dit doen we door de bodem gezond, vruchtbaar en leefbaar te maken.

Hoe wij onze purpose, visie en missie realiseren? Bekijk onze activiteiten.

De derde generatie

De zeven neven van de derde generatie staan momenteel aan het roer van Den Ouden. Ze zijn overal in het bedrijf. En dat is maar goed ook, want juist dát brengt het persoonlijke familiegevoel in de bedrijfscultuur. We stellen ze aan je voor.

M.A.G. (Marcel) den Ouden (05-07-1974)
Marcel werkt sinds 1992 in het familiebedrijf. “Momenteel werk ik binnen alle divisies van de organisatie. Ik ben overal inzetbaar”. Bij Organic, in de fabriek van Den Ouden GrowSolutions.
Het maakt me niet uit, als het maar voor Den Ouden is en als ik maar met passie kan werken.”

R.M.H.F. (Rob) den Ouden (31-10-1975)
Rob is Sales Director van divisie Den Ouden GrowSolutions, waar hij eindverantwoordelijk is voor de wereldwijde verkoop van organische meststoffen, biostimulanten, schimmels en potgronden. “Daardoor ben ik veel onderweg.” Rob werkt sinds 1999 bij Den Ouden.

M.H.E.M.(Tijn) den Ouden (01-07-1977)
Tijn, vernoemd naar oprichter opa Tein den Ouden, is sinds 1994 werkzaam bij Den Ouden. Tijn werkt hoofdzakelijk in de divisie Organic als springmachinist. “We zijn iedere dag bezig met het produceren van producten die een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving.”

H.W.A.M. (Harm) den Ouden (22-07-1979)
Harm den Ouden werkt sinds 2004 bij het familiebedrijf. Als Directeur Infra, Bodac en Materieel is hij eindverantwoordelijk voor deze bedrijfsonderdelen. “Ik ben er trots op om binnen ons bedrijf te werken en ook ben ik trots op de betrokkenheid van alle familieleden, onze medewerkers en vaste partners waarmee we het samen allemaal doen.”

W.W.M.M. (William) den Ouden (10-04-1980)
“Sinds 2001 werk ik in het bedrijf als allround medewerker.” William is werkzaam bij alle divisies en springt bij waar nodig. “Het mooie aan het familiebedrijf is de samenwerking met de neven in een groeiend en breed bedrijf. Ga altijd voor het beste voor je klanten en het bedrijf en werk met plezier.”

J.A.P.F.M. (Jeroen) den Ouden (08-01-1987)
Jeroen den Ouden werkt sinds 2014 bij Den Ouden. Als CEO is hij eindverantwoordelijk voor het algehele bestuur van het bedrijf. “In de afgelopen jaren ben ik bij diverse divisies binnen
ons bedrijf werkzaam geweest. Tijdens deze periode heb ik veel collega’s leren kennen, waarbij mij is opgevallen dat iedereen vol passie en beleving voor ons bedrijf werkt.”

P.P.J. (Paul) den Ouden (12-06-1988)
Paul werkt sinds 2016 bij het familiebedrijf, momenteel in de rol van teamleider service center bij Den Ouden GrowSolutions. “Ik ben trots op het bedrijf, het is bijzonder hoe het bedrijf is uitgegroeid tot wat het nu is.”

Neem contact op

Contactpersoon: Den Ouden
Adres: Hermalen 7
5481 XX, Schijndel
Telefoon: +31735431003
Email: info@denoudengroep.com

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Francais