Foto Opa Den Ouden

75 jarig jubileum

12 mei 2023 bestond Den Ouden 75 jaar. 

Soil
Concrete
Bio-based

12 mei 2023 bestond Den Ouden 75 jaar. Een enorme mijlpaal die we niet zomaar voorbij lieten gaan. Op deze speciale jubileumpagina vertellen we verhalen over wat Den Ouden al 75 jaar doet, waar het goed in is, wat de kernwaarden van Den Ouden zijn en wat het werken er zo leuk maakt.

75 jarig jubileum den ouden

Aftermovie - Den Ouden 75 jaar

12 mei 2023 bestond Den Ouden exact 75 jaar. Een enorme mijlpaal, die we met een jubileumweekend vol activiteiten en festiviteiten hebben gevierd. Van een bezoek van ruim 150 basisschoolleerlingen, tot feestavonden en een open dag. Bekijk de korte versie van de aftermovie van dit fantastische jubileumweekend hier.

75-jarige Jubileumweekend Den Ouden
Foto Hermalen

FOTO Hoofdkantoor in Schijndel vernieuwd

Al 75 jaar is het Hermalen in Schijndel onze standplaats. Nu was het tijd om het hoofdkantoor te moderniseren.

Bekijk de foto's
Luchtfoto 40 jaar

COMPILATIE Eerdere jubilea van Den Ouden

Het 75-jarige bestaan van Den Ouden is een enorme mijlpaal. Maar in 75 jaar tijd zijn er natuurlijk veel meer mijlpalen geweest om te vieren, denk aan het 50-jarig jubileum van de organisatie.

Bekijk een compilatie
tijdlijn

TIJDLIJN De geschiedenis van Den Ouden

Familiebedrijf Den Ouden bestaat sinds 1948. Door de jaren heen is het bedrijf enorm gegroeid: van lokaal loonwerkersbedrijf tot internationale organisatie met diversie specialismes. 

Bekijk de tijdlijn
Steven 6

VIDEO Maak kennis met de '7 neven'

In deze video maakt Steven kennis met de ‘7 neven’ van de derde generatie. Wie is wie en wie doet wat binnen het familiebedrijf? En staat de vierde generatie al klaar om het roer over te nemen? 

Bekijk de video
Henk van de laar

INTERVIEW Henk van de Laar: Al bijna 37 jaar bij Den Ouden

Al bijna 37 jaar werkt hij bij Den Ouden. Henk van de Laar vertelt wat het werken bij Den Ouden al 37 jaar zo leuk maakt.

Lees het interview
Steven 5

VIDEO Maak kennis met Den Ouden Infra - deel 2

Den Ouden Infra heeft een diversiteit aan specialismes in huis. Wist je dat we niet alleen stedelijke reconstructies realiseren, maar ook op bijzondere locaties werken en natuurlijkherstelprojecten uitvoeren? Steven Brunswijk neemt je mee naar een beekherstelproject.

Bekijk de video
Steven 4

VIDEO Maak kennis met Den Ouden Infra - deel 1

Den Ouden Infra heeft een diversiteit aan specialismes in huis. Wist je dat we niet alleen stedelijke reconstructies realiseren, maar ook op bijzondere locaties werken en natuurlijkherstelprojecten uitvoeren? Steven Brunswijk neemt je mee naar een project op een wel heel historische locatie.

Bekijk de video
Steven 3

VIDEO Maak kennis met Den Ouden Organic

In aanloop naar ons 75 jaar jubileum neemt Steven Brunswijk je mee door het hele bedrijf. Dit keer bezoekt hij onze divisie Den Ouden Organic. 

Bekijk de video
Steven 2

VIDEO Maak kennis met Den Ouden Bodac

In aanloop naar ons 75 jaar jubileum neemt Steven Brunswijk je mee door het hele bedrijf. Dit keer bezoekt hij onze divisie Den Ouden Bodac. 

Bekijk de video
Steven 1

VIDEO Maak kennis met Den Ouden

In aanloop naar ons 75 jaar jubileum neemt Steven Brunswijk je mee door het hele bedrijf. Dit keer bezoekt hij onze de tweede generatie Den Oudens. 

Bekijk de video
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Francais