banner werkenbij

Werken bij Den Ouden

Duurzaam groeien begint bij ons!

Vacatures
Soil
Concrete
Bio-based
;

Over Den Ouden Groep

Onze keuzes baseren wij op wat goed is voor de lange termijn. Als familiebedrijf kunnen wij eigenlijk niet anders. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn. An en Tein den Ouden begonnen in 1948 met het dorsen van graan. Inmiddels ontwikkelen hun kleinkinderen en 300 professionals producten en diensten waarmee we onze wereld gezond, vruchtbaar en leefbaar maken. Meer weten over Den Ouden Groep

Wij bieden jou eindeloos veel mogelijkheden

Door de breedte van onze activiteiten, zijn we bijna een op zichzelf staande keten. En dat biedt eindeloos veel mogelijkheden. Voor onze medewerkers, en voor onze organisatie. Stap in onze wereld en ga een duurzame verbinding met ons aan. 

Den Ouden Groep maakt het verschil vanuit een zestal divisies: 

Bekijk onze bedrijfsfilm hier

Anne en Dinzy

Meer weten?

Mail naar: hrm@denoudengroep.com
Of bel naar: +31(0)73 543 10 00

Wij zijn de makers van morgen. Samen creëren wij met onze diensten en producten aan een duurzame leefomgeving. Een plek waar je prettig woont, werkt, en ontspant. En waar mens en natuur goed op elkaar zijn afgestemd. Jij kunt de wereld elke dag een beetje mooier doorgeven aan de volgende generatie. Samen met ons. 

Maak het verschil. Duurzame innovatie voor de volgende generatie

Wij ontwikkelen slimme infrastructurele-, gezonde bodem- en circulaire biobased producten en diensten. Hiermee realiseren wij grote en kleine projecten en diensten. Variërend in complexiteit. Maar altijd duurzaam en innovatief. Wij zien altijd en overal kansen. Jij ook? We kijken ernaar uit om samen met jou het verschil te maken. Den Ouden, wij doen het!

Daarom werken bij Den Ouden Groep

Maak het verschil. Bij Den Ouden Groep hebben we alle expertise in huis om echt toegevoegde waarde te bieden. Onze specialisten maken hoogtechnologische producten en zijn echte aanpakkers. Dit realiseren we met onze drie strategische pijlers:

Persoonlijk

Aanpakkers

Wow-factor

We zijn rechtdoorzee en daarom weet je altijd waar je aan toe bent

Binnen ons familiebedrijf werk je bij een platte organisatie. De lijnen zijn kort en iedereen is benaderbaar. We werken hard, maar vinden altijd ruimte voor humor en gezelligheid. Als praktische en pragmatische Brabanders hebben we een echte no nonsens mentaliteit. We maken de zaken niet onnodig ingewikkeld. En je weet altijd waar je aan toe bent. Want: What you see, is what you get. 

Bouwen aan een duurzame relatie met je klant

Voor onze klant gaan we tot het absolute uiterste. Eigenlijk is niets onmogelijk. Een goede uitdaging gaan we daarom nooit uit de weg. Die pakken we juist met beide handen aan. We leggen de lat hoog en verrassen onze klant. Met een uiterst persoonlijke aanpak, efficiënte werkwijze en duurzaam resultaat. Dit doen we bij elke divisie van ons bedrijf. 

Jij bent ons meest waardevolle kapitaal 

We kunnen onze grote ambities waarmaken, dankzij proactieve en vakbekwame medewerkers. Ons meest waardevolle kapitaal. Slimme doeners, die verantwoordelijkheid nemen voor hun deel van de puzzel. En tegelijkertijd niets liever doen dan er samen de schouders onder zetten om iets moois te maken en leveren. 

Bij ons ben je altijd in ontwikkeling

Technische onderlegging, expertise en vakmanschap. Wij zijn trots op de kwaliteit die we in huis hebben. En daarom investeren wij elke dag in de ontwikkeling van onze mensen. Of je nu je hard skills of je soft skills wilt verbeteren. Of compleet wilt omscholen. Bij ons haal jij het beste in jezelf naar boven. Omdat wij verder kijken dan een CV. We zijn vooral geïnteresseerd in wie jij bent. Waar jouw talenten liggen. En waar jij het meest op je plek bent. 

Wil jij het beste in jezelf naar boven halen?

Bekijk onze vacatures

HR - Anne Schaeken

Interesse om bij ons te werken? 

Anne Schaeken
Recruiter

+31(0)6 830 775 14
hrm@denoudengroep.com