bromtol oosterhout den ouden

Den Ouden Infra

Den Ouden Infra legt zich toe op een duurzame en integrale inrichting van de openbare ruimte.

Neem contact op
Concrete

De infrastructuur van morgen

Den Ouden Infra bouwt aan de infrastructuur van de toekomst. Samen met jou vernieuwen en verbeteren wij de buitenruimte. Ondergronds en bovengronds. Zo creëren wij een duurzame leefomgeving. Waar mens en natuur goed op elkaar zijn afgestemd. Een plek waar je prettig woont, werkt, en recreëert. Wij vertalen jouw vraag naar een slimme oplossing, die aantoonbaar échte toegevoegde waarde biedt.

Integrale totaaloplossingen

Onze kracht ligt in het uitrollen van integrale totaaloplossingen. Daarin zijn we verantwoordelijk voor het gehele proces. Wij leveren zelf de expertise, het ambacht en materieel. Van ontwerp tot en met realisatie. Dat doen we op lokaal en stedelijk niveau in Nederland. Maar ook ver buiten onze landsgrenzen. Wij helpen onze klanten met stedelijke herinrichting, civiele betonbouw, betonwegen en landschapsinrichting.

Continu in contact met de stakeholders

Duurzame herinrichting komt in samenwerking met de omgeving tot stand. Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe je mensen met elkaar verbindt. Transparantie en heldere communicatie zijn hierin elementair. Wij faciliteren het hele proces van inspraak en participatie. En we denken proactief mee over de oplossing.

Meer weten? Neem contact op met Bart Couwenberg: b.couwenberg@denoudengroep.com

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Francais