trede 4 vcl

Den Ouden behaalt Trede 4 Veiligheidscultuurladder

Met trots melden we dat familiebedrijf Den Ouden een niveau is gestegen op de Veiligheidscultuurladder.

Veiligheid
Soil
Concrete
Bio-based

Met trots melden we dat familiebedrijf Den Ouden een niveau is gestegen op de Veiligheidscultuurladder. We hebben Trede 4 behaald.

De Veiligheidscultuurladder is een norm die is bedoeld om het veiligheidsbewustzijn binnen zowel onze organisatie als de branche te stimuleren met als doel het aantal (bijna) ongevallen terug te dringen.

De auditoren waren te spreken over de uitstraling van Den Ouden, de professionaliteit van de uitvoering van werkzaamheden en het enthousiasme waarmee iedereen vertelt over zijn of haar werkzaamheden en bijbehorende risico’s en veiligheidsaspecten.

Dit alles resulteerde dus in de Trede 4-certificering. “Een mooie beloning voor de inspanningen de we met z’n allen doen om continu veilig(er) te werken,” zegt QHSE Coördinator Jurgen van Beers. Harm den Ouden, Directeur Infra bij Den Ouden, vult aan: “We zijn erg trots op dit mooie resultaat. Het feit dat een externe partij constateert dat onze medewerkers enthousiast vertellen over veiligheid in hun werk, geeft aan dat we ons altijd bewust zijn van elkaars veiligheid. Dit waarderen we enorm.”

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Francais