BraBob

Den Ouden Brabob

Den Ouden Brabob ontzorgt in het kwalificeren, ontgraven en transporteren van (circulaire) grond- en baggerstromen.

Neem contact op
Concrete
Soil
;

Als onafhankelijke risicomanager biedt Brabob een totaalconcept. Daarmee kunnen we uitvoeringsrisico’s bij jou wegnemen. Tot ons pakket behoren het ontzorgen en faciliteren van klanten bij het kwalificeren, ontgraven, transporteren en toepassen van circulaire grond- en baggerstromen, het verwerken van partijen verontreinigde grond en bagger en de feilloze beheersing van omgevingsrisico’s bij grootschalige projecten. Door ons deskundig inzicht heb jij meer grip op jouw materiaalstromen en projectrisico’s. Bovendien garanderen we een optimaal projectresultaat.

Drie hoofdactiviteiten

Vanwege de complexe milieuregelgeving is het managen van grond- en baggerspeciestromen een specialisme. Door onze jarenlang zorgvuldig opgebouwde kennis op dit gebied is Brabob uitgegroeid tot een organisatie met de volgende hoofdactiviteiten:

  • Leveren of afzetten van grote volumes zand, grond en bouwstoffen voor de grond-, weg-, en waterbouw
  • Commercieel sturen, coördineren en beheren van materiaalstromen zoals grond, baggerspecie, mineraal afval en alternatieve bouwstoffen in de bouw- en GWW-sector
  • Grondreiniging, immobilisatie en grondbankactiviteiten onder daartoe strekkende ministeriële erkenning 

Ontstaansgeschiedenis

Brabob is in 2001 gestart met het handelen in grondstromen, baggerspecie, mineraalafval en bouwstoffen. Door specialisatie in hergebruik van grondstoffen en grondreiniging is het bedrijf Grondbank De Kempen in 2007 opgericht. In 2019 zijn beide bedrijven overgenomen door Den Ouden Groep en samengevoegd tot één entiteit.

Kwaliteitsverbetering

Brabob is gecertificeerd conform van toepassing zijnde (internationale) normen en nationale beoordelingsrichtlijnen en bezit de benodigde nationale en internationale erkenningen. We streven continu naar kwaliteitsverbetering. Zo past Brabob zich snel aan aan de steeds veranderende voorwaarden die de klant, de overheid en de markt stellen. 

Oog voor detail

Brabob staat dicht bij haar klant. Wij delen onze kennis en ervaring op het gebied van circulaire grondstromen. Jouw projectrisico’s zijn voor ons als niche-speler goed beheersbaar. Wij laten ons leiden door wat er bij jou speelt. Met oog voor detail én deskundig advies. Wij staan voor kennis en professionaliteit en blijven altijd in oplossingen denken!

Meer weten? Neem contact op met Brabob: 040 - 2055810.