BraBob

Den Ouden Brabob

Onafhankelijk kennispartner in het kwalificeren en duurzaam hergebruiken van partijen grond, zand, baggerspecie en granulaten.

Neem contact op
Concrete
Soil

Het managen van grondstromen is een gecompliceerd proces. Er is marktkennis, een relatienetwerk en kennis van de grote variëteit aan wet- en regelgeving voor nodig. Hier zit de kracht van Den Ouden Brabob. Brabob is een onafhankelijke kennispartner die relaties ondersteunt in het kwalificeren en duurzaam hergebruiken van partijen grond, zand, baggerspecie en granulaten. Hierbij gebruiken we onze expertise op het gebied van vraag en aanbod, wet- en regelgeving, toepassingsmogelijkheden en omgevingsrisico’s. Dit doen wij in alle fases van een project, van het vooronderzoek tot de uitvoering.

Optimale hergebruiksmogelijkheden

Brabob ontzorgt partners. We voorzien in het leveren en accepteren van alle soorten grondstromen, baggerspecie en granulaten die voldoen aan de juiste kwaliteitseisen. Dit doen we binnen de Benelux en Duitsland. We zoeken naar de meest optimale hergebruiksmogelijkheden van grondstromen. Met name bij transport over de landsgrenzen, dat onderhevig is aan zowel Europese afvalwetgeving als nationale milieuwetgeving, is dit van grote meerwaarde. Dit zijn complexe processen waarin Brabob klanten de zekerheid biedt dat de herbestemming van grondstromen vlekkeloos, zonder stagnatie en conform de vigerende wetgeving verloopt.

Professioneel en oog voor detail

Als familiebedrijf staat Brabob dichtbij haar partners. We delen onze kennis en ervaring op het gebied van materiaalstromen. Projectuitdagingen hebben we, als niche-speler in de markt, goed in controle. We herkennen projectrisico’s en weten deze te voorkomen. We kennen de markt en de partners al jarenlang. We staan voor professionaliteit, oog voor detail, zien kansen en bieden altijd een oplossing.

grondbank de kempen

Grondbanken

Bij vier grondbanken in Nederland bieden we een op- en overslagmogelijkheid voor zand, grond, puin en bouwstoffen.

Meer informatie over onze grondbanken
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Francais