fort isabella

Water- en bodemsanering

Den Ouden Infra kan samen met Bodac Water- en bodemsaneringen voor u uitvoeren. 

Concrete

Verontreinigde grond? Onze gecertificeerde specialisten doen de bodemsanering en leveren schone grond op

Elk bouwproject begint in of op de grond. Helaas is de grond op veel plekken vervuild. En dat zorgt voor de nodige gevaren voor mens en milieu. Voor jouw project kan dit betekenen dat bodemsanering vereist is. Met bodemonderzoek analyseren onze specialisten de bouwgrond. Is jouw bouwgrond milieutechnisch vervuild? Onze specialisten zijn gecertificeerd (BRL 7000) om de vervuilde grond te saneren en desgewenst te reinigen.

In overleg met een milieukundig begeleider ontgraven we de bodem. Daarna voeren we de verontreinigde grond of baggerspecie af naar een erkende verwerker. Een depot, stortlocatie, of onze eigen reinigingsinstallatie.

 

Een veilige bodem is vrij van verontreiniging, explosieven, en archeologische vondsten

Wij zorgen voor een schone projectlocatie waar alle werkzaamheden zonder gevaar kunnen starten. Dat betekent een veilige bodem. Vrij van verontreiniging. Maar ook vrij van ontplofbare explosieven. Omdat wij niet alleen gespecialiseerd zijn in bodemsanering (BRL 7000). Ook het opsporen en veiligstellen van explosieven is een van onze hoofdactiviteiten (CS-OOO). Daarnaast doen wij ook archeologisch onderzoek (BRL 4000). Omdat de bodem niet alleen op veel plekken verontreinigd is. Er zit ook een schat aan archeologische vondsten in de bodem. Daarom leveren wij een integrale totaaloplossing. Dat geeft jou als opdrachtgever de zekerheid die zo belangrijk is in een complex bouwproject.   

 

sanering

Betrouwbaar

Wij hebben bewezen een goede partner te zijn als het gaat om bodemsanering en beschikken over een modern machinepark in combinatie met flexibel inzetbaar en vakbekwaam personeel.

Ontdek meer over Bodac

Meer interesse?

Contactpersoon: Marc van Oers
Adres: Het Zuiderkruis 37
5215 MV, 's-Hertogenbosch
Telefoon: +31623668078
Email: m.vanoers@bodac.nl

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Francais