Bestuur Den Ouden

Familiebedrijf Den Ouden

Bedrijfsfilm
Soil
Concrete
Bio-based
;

Een sterk servicegericht familiebedrijf

Den Ouden Groep is een familiebedrijf dat sinds 1948 bestaat. De laatste jaren is er hard gewerkt om de positie in de markt te verstevigen en een grote klantenkring op te bouwen. Door te investeren in duurzame relaties is men in staat om klanten verspreid over de wereld optimaal te blijven bedienen. Kwaliteit en betrouwbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Missie

Wij creëren oplossingen die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Dat doen we met slimme infrastructurele-, gezonde bodem- en circulaire bio-based producten en diensten. Onze specialismen richten zich op alles wat er gebeurt in en rondom de bodem.

Visie

Den Ouden Groep werkt dagelijks aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO-2 Reductie. Met onze producten en diensten willen wij helpen onze wereld gezond, vruchtbaar en leefbaar te houden. 

Een betrouwbare partner met de juiste expertise

Onze wereld is complex. De uitdagingen waar je voor staat, en de regelgeving waar je rekening mee moet houden, des te meer. Daarom zoek je een betrouwbare partner die de juiste expertise in huis heeft, en jouw project adequaat uitrolt. De samenhang ziet, en kiest voor een integrale oplossing. Jouw visie deelt, en investeert in de lange termijn. Wij zijn een familiebedrijf. En daarmee per definitie gericht op de lange termijn. Wij koesteren ons personeel en onze relaties. Hierdoor beschikken wij over een schat aan kennis en ervaring. Of we nu ontwerpen, ontwikkelen, produceren, adviseren, faciliteren, of uitvoeren. Samen met onze eigen specialisten, kun je grenzen verleggen. Voor nu en voor de generaties na jou.

Verantwoordelijkheid nemen, grenzen verleggen en het verschil maken

Onze kracht ligt in onze werkwijze. Jij bent onze prioriteit. En samen komen we altijd tot een oplossing. Want wij Brabanders zijn praktisch en pragmatisch. En dat de materie complex is, betekent niet automatisch dat dit ook geldt voor het proces.

We zijn transparant en maken de zaken niet onnodig ingewikkeld. We willen vooral het verschil maken. En daarvoor steken we graag de handen uit de mouwen.

Innovatie is de kern van vernieuwing

Slimmer, gezonder, en circulair. Dat klinkt ambitieus. En dat is het ook. Daarom is innovatie een van onze belangrijkste pijlers. Wij investeren fors in nieuwe technieken en oplossingen. En we deinzen niet terug voor een grote uitdaging. Omdat we geloven dat je alleen dan hoogwaardige kwaliteit kunt leveren en écht vooruitgang boekt. Wij durven voorop te lopen en daar onze mensen en middelen voor in te zetten.

Moedermaatschappij 

Den Ouden Groep is de moedermaatschappij waaronder diverse werkmaatschappijen hun diensten verlenen. De volgende onderliggende werkmaatschappijen behoren tot Den Ouden Groep:

De Derde Generatie 

M.A.G. (Marcel) den Ouden (05-07-1974)
“Sinds maart 1992 werk ik in ons familiebedrijf en ik ben momenteel meewerkend Teamleider op de shovel/kraan op een Groenrecycling locatie. Tevens zit ik in het innovatie team en werk mee aan het analyseren en ontwikkelen van eindproducten uit de Groenrecycling. Dit doe ik al 25 jaar met veel passie, inzet en plezier. Verder ben ik erg trots op het familiebedrijf. Het is één grote familie met een sterk gedreven, gezellige en gezonde cultuur waar we met een goed hart dagelijks aan mooie projecten werken. Bij Den Ouden Groep staat de klant voorop. We zijn servicegericht en afspraak is afspraak. We zijn erg flexibel en denken altijd mee aan een passende oplossing. We werken aan innovatieve producten en projecten en proberen als bedrijf een stapje voor te blijven voor nu en in de toekomst.”

R.M.H.F. (Rob) den Ouden (31-10-1975)
“Sinds april 1999 werk ik in ons familiebedrijf en ik ben momenteel Sales Director van Ferm O Feed, waar ik eindverantwoordelijk ben voor de verkoop van de organische meststoffen die wij als Ferm O Feed in Helmond zelf produceren. Als ik zie met wat voor spirit en ambitie onze mensen voor ons bedrijf werken, maakt dat me enorm trots. Vaak doordat onze mensen net dat stapje extra zetten of die extra inzet tonen, kunnen wij het verschil maken in een soms moeilijke markt. Ook vind ik het prachtig om te zien hoe gebruikers van onze organische meststoffen aan de andere kant van de wereld tevreden zijn en hierdoor goede opbrengsten mee behalen. Daarnaast willen wij als Den Ouden Groep blijven meedenken bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor de toekomst, dit om onze wereld ook voor de volgende generaties leefbaar te hebben en te houden.”

M.H.E.M.(Tijn) den Ouden (01-07-1977)
“Sinds 1994 werk ik in ons familiebedrijf en ik ben vernoemd naar de oprichter van ons bedrijf opa Tein. Momenteel werk ik hoofdzakelijk op onze locatie “De Peel” in Helmond. Het is een veelzijdige locatie waar Ferm O Feed, Den Ouden ROC en Den Ouden Groenrecycling zijn gevestigd. Ik werk daar voor de Groenrecycling en wij verwerken hier tevens boomschors en afvalhout. Daarnaast produceren wij hier ook onze daktuinsubstraten. In 1948 is mijn opa begonnen en op een gegeven moment namen mijn vader en zijn broers de zaak over. Er veranderde veel, het bedrijf groeide hard. Daar zijn we met zijn allen trots op! Nu is het onze beurt, de derde generatie is aan zet. Wij zullen er alles aan doen om ons bedrijf verder door te ontwikkelen, zodat het gezond kan doorgroeien.”

H.W.A.M. (Harm) den Ouden (22-07-1979)
“Sinds 2004 werk ik in ons familiebedrijf Den Ouden Groep en mijn huidige functie is Operationeel Directeur. Deze functie geeft al mijn werkzaamheden weer en ik ben eindverantwoordelijk voor alle operationele zaken die binnen ons fantastisch mooie familiebedrijf aanwezig zijn. Ik ben er trots op om binnen ons bedrijf te werken en ook ben ik trots op de betrokkenheid van alle familieleden, onze medewerkers en vaste partners waarmee we het samen allemaal doen! We zijn ondernemers in hart en nieren en voor elk vraagstuk hebben wij de juiste oplossing!”

W.W.M.M. (William) den Ouden (10-04-1980)
“Sinds april 2001 werk ik in ons familiebedrijf en mijn taak is allround medewerker. Ik val in bij de Groenrecycling en transport. Het mooie aan het familiebedrijf is met je neven samenwerken in een groeiend en breed bedrijf. Ga altijd voor het beste voor je klanten en het bedrijf en werk met plezier.”

J.A.P.F.M. (Jeroen) den Ouden (08-01-1987)
"Sinds de winter van 2014 werk ik in ons familiebedrijf Den Ouden Groep en mijn huidige functie is Directievoorzitter. In de afgelopen jaren ben ik op diverse divisies binnen ons bedrijf werkzaam geweest. Tijdens deze periode heb ik veel collega’s leren kennen, waarbij mij is opgevallen dat iedereen vol passie en beleving voor ons bedrijf werkt. Sinds 2018 in de rol als directievoorzitter. Een kans die mij is geboden door de directie en familie, waar ik ze enorm dankbaar voor ben. Samen werken we aan de voortgang en bloei van ons bedrijf, om het uiteindelijk over te kunnen dragen aan de vierde generatie.”

P.P.J. (Paul) den Ouden (12-06-1988)
“Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam binnen het familiebedrijf werkzaam voor Ferm O Feed als sales support/backoffice medewerker.
Ik ben trots op het bedrijf, het is bijzonder hoe het bedrijf is uitgegroeid tot wat het nu is. Mijn opa is begonnen met iets kleins en uiteindelijk hebben mijn vader en zijn broers dit verder uitgebouwd. Inmiddels is het aan de derde generatie om dit gezonde bedrijf voort te zetten. Het mooie aan dit familiebedrijf is dat de diverse bedrijfsonderdelen allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk samen zorgen voor een groenere en beter leefbare omgeving. De natuur en bodem staan hier centraal. Dagelijks werken we hier met zijn allen vol passie en plezier aan.”